Musik som julklappstips eller annat?

Borta är de gamla goda tiderna där man kunde kliva ner till närmaste CD-shop och inhandla en musikskiva och ge bort som en perfekt present då skivorna oftast låg inom ett rimligt prisintervall till bekanta och till den som redan har allt. Jag har gjort några tidigare försökt med att ge bort presentkort till Itunes och liknande tjänster där man kan betala för musik men det har aldrig riktigt varit samma sak. Detta år passade jag på att handla en del presenter under Black Friday. T.ex. köpte jag hörlurar från Sony till mig själv, och till morsan som inte är ett stort musikfan blev det klassiska skönhetsprodukter som jag fick till rabatterat pris hos eleven.se. Utöver detta passade jag även på att köpa lite inredningsprylar hos Ellos till brorsan som inte skulle veta hur man inreder en lya om hans liv hängde på det. I övrigt brukar jag vanligtvis se mest fram emot mellandagarna där det oftast handlar om mer bestående rabatter inom t.ex. musikprylar som receivers, högtalare och liknande.

handla musik som present

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>