Madonna i Stockholm

När artister som Foo Fighters och U2 tvingades ställa in eller skjuta upp sina europeiska shower efter det hemska som inträffade i  Paris  med terrorattackerna, beslutade Madonna att inte ställa in sin konsert som höll hus i lördags kväll här i Stockholm bland drygt 40.000 åskådare som har slagit publikrekordet på Tele2 Arenan. Sångerskan levererade ett rörligt, innerligt och tårfyllt tal om massakern i den franska huvudstaden. Efter en lång stund av tystnad för dem som omkom i Paris attacker, levererade hon därefter en akustisk version av ” Like a Prayer “. Hon hade tänkt ställa in, säger hon, för hur skulle hon kunna hålla på och dansa och ha kul uppe på scenen just nu, när folk gråter över sina älskade som de har förlorat. Men å andra sidan, varför skulle hon ge terroristerna denna present? Nedan kan följa detta rörande klipp som inte lämnade ett öga torrt den kvällen.

http://www.youtube.com/watch?v=AoGTJJB8f24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>